تاریخ انتشار : 9 مرداد 1391 10:20

تولید دو فیلمنامه سینمایی دانشجویان دانشکده با حمایت بنیاد سینمایی فارابی

فیلم نامه "خنده عروسک ها" و"بشارت یک شهروند هزاره سوم" دانشجویان دانشکده صدا و سیما قم در دستور کار تولید بنیاد سینمایی فارابی قرار گرفت

به گزارشروابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم 2 فیلم نامه بلند داستانی گروه ادبیات نمایشی دانشکده صدا و سیما قم در بنیاد سینمایی فارابی برای تولید تصویب شد.

فیلم نامه بلند داستانی "خنده عروسک ها" به نویسندگی "حسین سلیمانی، معصومه صادقی و معصومه پارسائی اقدم" دانشجویان دوره های سوم و چهارم رشته ادبیات نمایشی دانشکده و فیلم نامه  "بشارت یک شهروند هزاره سوم" به نویسندگی" الهه احمدی" دانشجوی دوره سوم ادبیات نمایشی دانشکده در دستور کار تولید بنیاد سینمایی فارابی قرار گرفته است.

فیلم نامه "خنده عروسک ها" در مرحله انتخاب تهیه کننده و کارگردان است و پروانه ساخت فیلم نامه "بشارت یک شهرورند هزاره سوم" صادر شده و این فیلم نامه توسط محمد هادی کریمی کارگردانی خواهد شد.

خاطر نشان میشود رشته ادبیات نمایشی با گرایش فیلمنامه از سال 1386 به عنوان رشته سوم دانشکده صدا و سیما قم در مقطع کارشناسی ارشد از میان طلاب حوزه های علمیه اقدام به پذیرش دانشجو می کند.