آیت الله سعیدی: باید از ابزار های روز برای تبلیغ پیام دین استفاده کرد

مدیران دانشکده صدا و سیما قم با آیت الله سعیدی تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم، دکتر کمال اکبری، رییس دانشکده در دیدار مدیران دانشکده صدا و سیما قم با حضرت آیت الله سعیدی، تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) عنوان کرد: دانشکده صدا و سیما قم برای تامین کارشناس دینی در امور رسانه ای تشکیل شد و تاکنون دارای برکات خوبی بوده است.

وی افزود: در سال های اخیر نسبت به دانشکده توجه ویژه ای شده است و این دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد ویژه طلاب درسه رشته تهیه کنندگی سیما، فیلمنامه نویسی، ارتباطات" دین و رسانه" دانشجو جذب می نماید.

دکتراکبری خاطر نشان کرد این دانشکده مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و در موضوعات پژوهشی و تولیدات رسانه با رویکرد دینی فعالیت می نماید تا حضور تاثیرگذارتری درعرصه هنر و برنامه سازی داشته باشد.

حجت الاسلام دکتر متقی زاده معاون آموزش و پژوهش دانشکده صدا و سیما قم  نیز در این نشست گفت:رشته ادبیات نمایشی برای اولین بار از بین طلاب خواهر نیز جذب دانشجو دارد.

وی در ادامه افزود: پایان نامه دانشجویان اغلب در موضوع دین و رسانه تهیه شده است و دانشجویان رشته های تهیه کنندگی و فیلم نامه وظیفه دارند علاوه بر پایان نامه نظری اقدام به تولید کار عملی نیز کنند .

در این نشست، آیت الله سعیدی گفت: مسئولیت اول برعهده روحانیت است که از قرآن می آموزیم رسالت ابلاغ دین با روش روش‏ های تاثیرگذار است و اگر رسالتی را در کار خود احساس نمودیم همانند پیامبر در این رسالت باید ابلاغ کننده باشیم.

تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) افزود: اگر خشت اول به باور تبدیل شود باید همچون رسالت پیامبر اعظم صلی اله علیه وآله پیام دینی را مهندسی کرد و آن را به مخاطبان جهانی ابلاغ  و ارایه کرد. وی ازکار برجسته تبلیغی و نقش رسانه ای میثم تمار و عماریاسر رضوان اله تعالی علیهما نام برد که توانستند درسخت ترین شرائط  از ولایت دفاع کنند.

سعیدی خطاب به مسولین دانشکده صدا و سیما قم عنوان کرد: باید دانش آموختگان این دانشکده از این فرصت استثنایی استفاده کنند و برای ابلاغ رسالت رسانه ای خود با غیرت دینی در هر شرایط بتوانند به وظیفه مهم تبلیغ دین عمل کنند و ازهمه ابزارهای روز برای رساندن پیام دین استفاده کنند.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) در ادامه این نشست افزود: حضرت معصومه (س) خود یک رسانه بود و با هجرت تاریخی خود، قم را به عنوان مرکز  بزرگ معارف اهل بیت علیهم السلام تبدیل کرد که دانشکده صدا و سیما قم یکی از برکات سفر و هجرت حضرت معصومه سلام الله علیها به قم است.

خبر آرشیوی منتقل شده از سایت قبلی دانشکده

ثبت شده توسط : احمد مهدیه