آزمون اختصاصی دانشکده در مصاحبه با حجه الاسلام و المسلمین دکتر متقی زاده

مصاحبه با حجه الاسلام و المسلمین دکتر متقی زاده، معاون محترم آموزش و پژوهش دانشکده صدا و سیما قم درباره پذیرش طلاب حوزه در آزمون اختصاصی سال 91 دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد

مصاحبه روابط عمومی دانشکده با حجه الاسلام و المسلمین دکتر متقی زاده، معاون محترم آموزش و پژوهش دانشکده صدا و سیما–قم درباره پذیرش طلاب حوزه در آزمون اختصاصی سال 91 دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد.

دانشکده صدا و سیمای قم چه اهدافی را در حوزه رسانه دنبال می کند؟

ترویج و تبلیغ مسائل دینی از مهمترین وظایف حوزویان محترم است. با توجه به نقش ابزار ها در ارسال پیام، و بویژه قدرت آن ها در انتقال سریع تر و گسترده آن، این تبلیغ بهتر است از طریق ابزار های دارای برد و قدرت انجام گیرد. بنابراین تبلیغ مسائل دینی از این کانال یکی از هدف ها می تواند باشد. هدف دیگر بومی سازی و نیز اسلامی کردن آموزه های رسانه ای است که انجام این کار مهم، منوط به آشنایی طلاب محترم با رسانه و ورود آن ها به آن عرصه می باشد.

با توجه به پذیرش دانشکده از بین طلاب حوزه های علمیه، میزان موفقیت طلاب گزینش شده در انتقال پیام دینی از رسانه به چه میزان بوده است؟

ورود طلاب به عرصه رسانه در طی سال های گزینش دانشجو از طریق دانشکده بسیار موفقیت آمیز بوده است. تا کنون تعدادی از فارغ التحصیلان این دانشکده در خدمت صدا و سیما بوده اند که ثمرات آن، درخشان و اثرات آن بارز و مشهود است. برگزیدگان و گزینش شدگان دانشکده که حداقل سطح دو حوزه را به پایان رسانده اند، با دانش حوزوی و علاقه ای که به کارهای رسانه ای داشته اند و از سویی احساس وظیفه و تکلیف دینی آن ها باعث شده تا در امر برنامه سازی در رسانه، جایگاه مناسبی را رقم بزنند.

زمان برگزاری آزمون اختصاصی( تاریخ ثبت نام و برگزاری) چه موقعی می باشد؟

ثبت نام از روز سه شنبه 91/7/18 لغایت 91/7/30 انجام خواهد گرفت. عزیزان داوطلب می توانند با شماره تلفن 2904214- 0251 تماس حاصل کرده و یا به سایت دانشکده به آدرس www.qiu.ir مراجعه کنند. آزمون هم  91/8/18 راس ساعت 9 صبح در محل دانشکده برگزار خواهد گردید.

شرایط داوطلبین را هم توضیح دهید.

کسانی که دارای مدرک تحصیلی سطح دو حوزه علمیه یا کارشناسی مراکز مورد تایید حوزه علمیه قم باشند و از سلامت کامل جسمی و روانی برخوردار باشند، با کسب موفقیت در آزمون کتبی و شفاهی و عدم تعهد خدمتی به ارگان ها و نهاد های دیگر می توانند در این آزمون شرکت نمایند. مدت تحصیل 5 ترم تحصیلی است و حداکثر سن شرکت کنندگان 30 سال تمام می باشد.

ثبت شده توسط : مدیر سایت