کد خبر : 20756
تاریخ انتشار : 5 دی 1391 14:11

تودیع و معارفه معاونین و مدیران جدید دانشکده صدا و سیما قم

جلسه تودیع و معارفه معاونین و مدیران دانشکده صدا و سیما قم امروز سه شنبه مورخ 91/10/5 در آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.

جلسه تودیع و معارفه معاونین و مدیران دانشکده صدا و سیما قم سه شنبه مورخ 91/10/5 در آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر اکبری رئیس دانشکده صدا و سیما قم در این مراسم با اشاره به اینکه یکی از اهداف دانشکده تعلیم و تربیت نیروهای زبده و کارآمد است، توجه به امر پژوهش و تحقیق بنیادی را یکی از اولویت های مهم دانشکده صدا و سیما قم دانست.

رییس دانشکده صدا و سیما قم با اشاره به جایگاه پژوهشی گفت یکی از اهداف دانشکده تربیت نیروی کار آمد و مسلط بر امور دینی و رسانه است و افزود این امر محقق نمی شود مگر اینکه پژوهش بنیادی در دانشکده را عملی کنیم و کارها را با پژوهش انجام دهیم تا بتوانیم آموزشی موفق و تأثیر گذار داشته باشیم.

دکتر اکبری خاطر نشان کرد آموزش زمانی بالنده است که بال پژوهش داشته باشد و به تعبیری پژوهش باید جلوتر از آموزش حرکت کند و راه صحیح را به آموزش نشان دهد.

وی با توجه به تصویب رشته دین و رسانه و اضافه شدن این رشته به دانشکده گفت باید کارهای بنیادی و پژوهشی برای منابع درسی این رشته انجام گیرد تا فارغ التحصیلان این رشته نیازهای بنیادی در حوزه های محتوایی را تأمین کنند.

در این مراسم احکام جدید معاونین و مدیران دانشکده به شرح زیر تقدیم شد.

حجت ­الاسلام دکتر متقی زاده معاون آموزش و پژوهش دانشکده با توجه به استقلال معاونت پژوهش در ساختار جدید دانشکده به عنوان "معاون پژوهش".حجت­ الاسلام حسین نطنزی به عنوان معاون آموزش، آقای محمدحسین رجایی­ فر "سرپرست جذب هیئت علمی و دانشجویی و امور فارغ­ التحصیلی"،آقای محمدرضا مجیدیان راد به عنوان "مدیر انتشارات و کتابخانه" و آقای محمد بجاری  با حفظ سمت به عنوان "سرپرست روابط عمومی" منصوب شد.

این مراسم با حضور دکتر گودرزی رییس مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما، آقای اسکندری مدیر حراست مجموعه صدا و سیما قم و برخی مدیران صدا و سیما و دانشجویان دانشکده برگزار شد.