تاریخ انتشار : 15 بهمن 1390 14:59

هم اندیشی هالیوود و بیداری جهانی در دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد

هم اندیشی هالیوود و بیداری جهانی با حضور برخی صاحب نظران هنر آمریکایی و انگلیسی در دانشکده صدا و سیما قم به همت این دانشکده و روابط بین الملل حوزه برگزار شد.

بهرام حیدری، کارگردان ایرانی در این مراسم ظرفیت هنر سینما در ایران را وسیع دانست و عنوان کرد: از نظر هنر سینما نتوانستیم جایگاه و مقام خود را در جهان پیدا کنیم، به همین دلیل فیلم‌های ما پخش نمی‌شود.

وی تصریح کرد: فیلم عاشورا یکی از فیلم‌های ضروری برای تولید است چرا که دنیا نباید از سناریوی قشنگ و عشق آفرین عاشورا محروم باشد. اگر غربی‌ها مطلبی از عاشورا ندانند نمی‌توانیم از آنها انتظار داشته باشیم به ایجاد رابطه با مسلمانان بپردازند.

حیدری امام خمینی را بنیانگذار بزرگ‌ترین واقعه قرن بیستم ذکر کرد و افزود: درباره شخصیت امام خمینی(ره) هنوز فیلمی در سطح بین‌المللی تولید نشده است.در حالی که در مورد گاندی و دیگر چهرهای جهانی فیلم های فراوانی ساخته شده است.

در ادامه شان کریستوفر استون کارگردان، فیلمبردار و تولیدکننده فیلم آمریکایی نیز بیان داشت: چهره‌ای که از ایران در فیلم‌های آمریکایی نشان می‌دهند به طور کامل منفی بوده و آمریکایی‌ها به طور کامل با شخصیت‌های فرهنگی ایران آشنا نیستند.

شان کریستوفر استون تصریح کرد: آمریکا به جای جنگ با ایران باید از راه صلح و عدالت ورود پیدا کند. در صورت ساخت فیلم های جذاب در ایران و ارائه تصویری از آئین و عقاید ایرانیان، دنیا هرچه بیشتر به این سرزمین توجه خواهد گرد

این منتقد سیاست‌های سینمای هالیوود حضور در ایران و تولید فیلم‌های اسلامی با رویکرد هنری را به عنوان سکوی پرتاب ذکر کرد و افزود: فیلم‌های ایرانی در مکان‌هایی، توجهاتی را جذب می‌کند و من از این امر خرسند و خشنودم.

اسکات جانی فرانک نیز در سخنانی از حضور در ایران به عنوان فرصت طلایی احساس خرسندی کرد و ابراز داشت: امیدوارم با تولیدات هنری در فرهنگ ایرانی شریک شوم.

خانم ملیسا کارتر از نویسندگان و کارگردان انگلیس هم به ضرورت ساخت فیلم هایی با زبان جهانی اشاره کرد.و تشکیل شرکت هایی در این زمینه را لازم دانست.

وی حضور رسانه ای با زمینه های دینی که از عوامل فطری در تبلیغ معنویت و ارزشهای الهی است را در مقابل تبلیغات رسانه های هالیوود موثر دانست و وظیفه ای مقدس ارزیابی کرد.

در ابتدای این هم اندیشی دکتر اکبری رییس دانشکده صدا و سیما قم ضمن خوش آمدگویی به میهمانان، دانشکده صدا و سیما قم را تنها دانشکده متولی برقرای ارتباط بین هنر و ارزش های دینی دانست