تاریخ انتشار : 21 اسفند 1390 16:49

دوشنبه ها از90/12/22

روز نقد اسکار در دانشکده صدا و سیما قم

باتوجه به لزوم نقد و تحلیل فیلم های برگزیده اسکار به منظور شناسایی رویکرد آکادمی در انتخاب فیلم ها به همت انجمن علمی دانشجوئی فنز طرح روز نقد اسکار در دانشکده صدا و سیما قم اجرا می شود

محمدتقی استیری مسئول کمیته تولید و بهره برداری انجمن دانشجوئی فنز در این خصوص گفت:بر اساس این طرح فیلم هایی که موفق به دریافت جایزه اسکار شده باشند طبق جدول زمان بندی به صورت هفتگی نمایش داده شده و توسط دانشجویان و کارشناسان مورد نقد و بررسی و تحلیل قرار خواهند گرفت. تا دانشجویان شرکت کننده پس از اتمام طرح رویکرد آکادمی اسکار در انتخاب فیلم ها را شناسایی نمایند.

وی در خصوص شروع این طرح عنوان کرد: نخستین روز اسکار اختصاص به انیمیشن رنگو دارد که موفق به دریافت جایزه اسکار 2012 در بخش انیمیشن بلند شده است.

و دوشنبه 22 اسفند ساعت 18 الی 20 در آمفی تئاتر دانشکده نمایش داده خواهد شد.

......

دانشجویانی که در طرح نویسنده ماه شرکت کرده اند برای دریافت کتاب ها "نمایشنامه های" طرح نویسنده ماه به لینک های زیر مراجعه نمایید:

1- اتللو  (otello)

2-هملت (hamlet)