تاریخ انتشار : 26 فروردین 1391 17:39

آیت الله علوی گرگانی: به دانشجویان دانشکده صدا و سیما قم افتخار می کنم

حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی در دیدار جمعی از مدیران و دانشجویان دانشکده صدا و سیما قم: خداوند می فرماید" کسانی که به دنبال هدایت بروند و به سمت ما بیایند ما هم کمک شان می کنیم"
ایشان بیان داشتند: امروزه باید یک اسوه و الگویی از اسلام توسط قم به جهان ارائه گردد که قطعا صدا و سیما و دانشکده قم در این زمینه نقشی بی بدیل را به عهده خواهند داشت.و انتظار از مرکزیت حوزه علمیه قم ببشتر از جاهای دیگر است و تمام دنیا از قم انتظار دارند، فلذا مسئولیت ما خیلی سنگین است و فقط در قبال ایران مسئولیت نداریم.

معظم له بیان داشتند: نوع دیدگاه ما در مسئولیت های مان باید جهانی باشد چون دنیا ما را می بیند، بنا به سفارش امام علی (ع) که با کسی ارتباط داشته باشید که نشست و برخاست با او شما را یاد خدا بیندازد این جمله حضرت به تمام معنی می تواند مصداقش صدا و سیما باشد.

معظم له با اشاره به ظرافت های خاص رسانه ای رسانه را از امور حساسی است که عموم مردم بدان توجه دارند و در سطح بالایی از مراکز رسانه ای قم انتظار دارند. این مرجع عالیقدر در ادامه یاد آور شد رسانه، مرکز تعلیم و تعلم است و در صورتی که اصحاب رسانه با مراعات تقوای الهی در صدد انجام این رسالت الهی باشند، خداوند هم مساعدت خود را شامل آنان خواهد کرد.

حضرت آیت الله علوی گرگانی در خاتمه ضمن تقدیر از دست اندر کاران دانشکده صدا و سیمای قم گفتند: ما افتخار می‌کینم به وجود دانشجویان این دانشکده که همه از فرزندان حوزه هستند انتظاری هم که داریم باید تلاش کنیم تقوی را در وجود خودمان پیاده کنیم و برای اصلاح جامعه از خدا کمک بطلبیم و انتظارات رهبر معظم انقلاب را برآورده نماییم.

در این دیدار ابتدا حجت الاسلام دکتر متقی زاده معاون آموزش و پژوهش دانشکده به معرفی دانشکده صدا و سیما قم و3 رشته آموزشی علوم ارتباطات اجتماعی، تولید سیما و ادبیات نمایشی دانشکده پرداخت. ایشان مهمترین رسالت دانشکده را رسالت تبلیغی دانش آموختگان آن در رسانه دانست و آن را برجسته ترین هدف تعریف شده دانست.

دکتر کمال اکبری، رییس دانشکده  نیز در سخنانی کوتاه اولین وظیفه دانشجویان این دانشکده را حضور در سنگر دفاع از حریم دین دانست. ایشان از اینکه حضرت آیه ا...علوی گرگانی جمع حاضر را به پذیرفته تشکر و خواستار راهنمایی بیشتر فرزندان رسانه ای حوزه از طرف مراجع عظام تقلید شدند.