تاریخ انتشار : 21 خرداد 1391 14:22
تعداد بازدید : 1979

تور عکاسی دانشجویی برج میلاد

نخستین جشنواره عکس دانشجویی برج میلاد با همکاری دانشکده های صدا و سیما قم، دانشگاه سوره، دانشگاه آزاد تهران مرکز و دانشگاه علمی- کاربردی برگزار می شود.

نخستین جشنواره عکاسی از برج میلاد تهران در قالب برپایی تورهای یک روزه عکاسی برای دانشجویان 21 خرداد ماه در برج میلاد تهران برگزار می شود

در مرحله اول این تور، 300 دانشجو از دانشگاه های مختلف در قالب گروه های گردشگر ضمن بازدید از برج میلاد تهران از زوایای مختلف ششمین برج بلند دنیا عکاسی می کنند. از ویژگی های این جشنواره آن است که دانشجویان تمامی عکس های خود را در طول برگزاری تور و بازدید از برج میلاد گرفته و عکس ها بدون هیچگونه تغییری به دبیرخانه جشنواره مستقر دربرج میلاد تهران است، تحویل داده می شود.

لازم به ذکر است که هر دانشجو می تواند 15 فریم عکس مختلف از برج میلاد تهران به دبیرخانه تحویل دهد. اسامی برگزیدگان این جشنواره 10تیرماه اعلام و به پنج نفر برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

این جشنواره با همکاری دانشکده صداوسیما قم، دانشگاه سوره ، دانشگاه آزاد تهران و دانشگاه علمی- کاربردی برگزار می شود.

در این تور یک روزه با پیگیری معاونت دانشجویی 30 دانشجو دانشکده به عکاسی می پردازند.